Rendelési idő Egervár

Tisztelt Pácienseink!
Az infrastrukturális feltételek rendezéséig (egyelőre nincs kellő sávszélességű internet, hogy működjön a rendszer) a körúti rendelések helyett is Egerváron rendelünk (keddenként 10:00-12:00 között). Amint a feltételek rendeződnek, megkezdjük a körúti rendelést, nem tudjuk még, hogy ez mikor lesz.

Rendelési idő Vasboldogasszony

Munkaidőn kívül, hétvégén és munkaszüneti napokon sürgős esetek ellátására központi ügyelet biztosított.

Ügyelet helye: Zalaegerszeg, Botfy u. 1. (Mentőállomás mellett)

Tel.: +3692/321-000

Gyógyszer igénylési idősáv

Hétfőn 11:00-12:00 között

A többi munkanapon 12:00-13:00 között (kedden ahogyan vissza érünk a rendelőbe)

Salamon Dóra kolléganő önkéntes felajánlása alapján a telefonok tehermentesítése és a könnyebb elérhetőség biztosítása céljából a fenti időszakban javasoljuk rendszeresen szedett gyógyszereik igénylését.

FIGYELEM!

 A betegellátás a hatályos jogszabályoknak megfelelően alapvetően előjegyzés alapján történik.

Az aktuális eljárásrendnek és a hatályos jogszabályoknak megfelelően ORROT ÉS SZÁJAT EGYARÁNT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE TOVÁBBRA IS SZÜKSÉGES.  

Időpont foglalás telefonon (Tel.: 92/564-030), vagy interneten keresztül lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja a páciens portál használata, de egyéb elektronikus csatornákon (pl. e-mail, Messenger) is megoldható. Kérjük, hogy amennyiben interneten foglal időpontot és nem telefonált előtte, panaszát és telefonszámát feltétlenül írja be a megfelelő mezőkbe!

Időpontokat alapvetően negyed óránként adunk, akik sürgős, akut problémával érkeznek, azokat igyekszünk megnézni az időpontok között. 

Légúti tünetes pácienseinknek a délelőtti rendelés legvégére, vagy a rendelési időn (kicsit) túlra adunk időpontot.

2022.06.14-től “visszatérnek” a körúti rendelések, de az infrastrukrurális adottságok miatt ezeken a rendeléseken előzetes időpont egyeztetés alapján, lehetőleg nem légúti panaszos betegeket tudunk fogadni. A légúti panaszos betegek vizsgálatát a megszokottak szerint a többi nap Egerváron végezzük. (Természetesen kisgyermek, idős ember bizonyos esetekben kivételt jelenthet, erről egyeztetünk az adott esetekben.)