Rendelési idő Egervár

Munkaidőn kívül, hétvégén és munkaszüneti napokon sürgős esetek ellátására központi ügyelet biztosított.

Ügyelet helye: Zalaegerszeg, Botfy u. 1. (Mentőállomás mellett)

Tel.: +3692/321-000

Gyógyszer igénylési idősáv

Hétfőn 11:00-12:00 között

A többi munkanapon 12:00-13:00 között (kedden ahogyan vissza érünk a rendelőbe)

Salamon Dóra kolléganő önkéntes felajánlása alapján a telefonok tehermentesítése és a könnyebb elérhetőség biztosítása céljából a fenti időszakban javasoljuk rendszeresen szedett gyógyszereik igénylését.

FIGYELEM!

 A betegellátás a hatályos jogszabályoknak megfelelően alapvetően előjegyzés alapján történik.

Az aktuális eljárásrendnek és a hatályos jogszabályoknak megfelelően ORROT ÉS SZÁJAT EGYARÁNT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE TOVÁBBRA IS SZÜKSÉGES.  

Időpont foglalás telefonon (Tel.: 92/564-030), vagy interneten keresztül lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja a páciens portál használata, de egyéb elektronikus csatornákon (pl. e-mail, Messenger) is megoldható. Kérjük, hogy amennyiben interneten foglal időpontot és nem telefonált előtte, panaszát és telefonszámát feltétlenül írja be a megfelelő mezőkbe!

Időpontokat alapvetően negyed óránként adunk, akik sürgős, akut problémával érkeznek, azokat igyekszünk megnézni az időpontok között. 

Légúti tünetes pácienseinknek a délelőtti rendelés legvégére, vagy a rendelési időn (kicsit) túlra adunk időpontot.

A Covid-19 járvány miatt kialakult egészségügyi vészhelyzet/válsághelyzet, valamint a körúti rendelő-felújítások következtében a “körúti” rendelések 05.31-ig elmaradnak. A “körúti” rendelések idejében (keddenként) Egerváron rendelünk.

2022-06.07-től várhatóan “visszatérnek” a körúti rendelések, de az infrastrukrurális adottságok miatt ezeken a rendeléseken előzetes időpont egyeztetés alapján, lehetőleg nem légúti panaszos betegeket tudunk fogadni. A légúti panaszos betegek vizsgálatát a megszokottak szerint a többi nap Egerváron végezzük. (Természetesen kisgyermek, idős ember bizonyos esetekben kivételt jelenthet, erről egyeztetünk az adott esetekben.)

Megjegyzés: a rendelési időtől szükség esetén kis mértékben előfordulhat, hogy el kell térnünk. (Pl. több légúti beteg jelentkezése esetén előfordulhat, hogy délután is vizsgálunk.) Az oltási feladatokat lehetőség szerint igyekszünk rendelési időn túl végezni, de sajnos nem mindig fér bele.

Telefonon a rendelés időben vagyunk elérhetőek, kivéve, ha egyénileg valamilyen okból ettől eltérő időpontot egyeztetünk. Sürgős hívás esetén a kapcsolat menüpontban található telefonszámon érhetnek el.