A rendelőről

Az azóta számos szerkezeti változáson keresztül ment rendelőben a háziorvosi teendőket 1969-től 2019. november 30-ig Dr. Bódis István Főorvos Úr látta el. Szakmai tudása és tapasztalata számos generációt kísért végig. A Főorvos Úr ma is aktív, 2019 december 1 után is biztosítja a helyettesítést a körzetben. 2019.12.01-2023.11.30 között a háziorvosi teendöket Dr. Czett András látta el.

Az Egervár központú háziorvosi körzet Egervár község lakosságán túl Gősfa, Lakhegy és Vasboldogasszony községeknek biztosítja háziorvosi ellátását a születés pillanatától életük végéig.

Az Egészségház 2018-2019-ben felújítási pályázat keretében kívül-belül megújult, a település valamennyi egészségügyi szolgáltatóját integrálva. Jelen pályázat keretében az épület(b)en történt átalakítási munkálatokon túl a korábbi füves udvar helyén számos parkolóhely is kialakításra került.  

A Magyar Falu Program pályázat keretében új bútorok is beszerzésre kerültek, így 2020-tól már valódi XXI. századi rendelő fogadja pácienseinket.

20123 decemberétől a háziorvosi teendőket a településeken Dr. Balazsicz Katalin háziorvos látja el.

Rendelő épület

Rólunk, a dolgozókról

Salamon Dóra

Salamon Dóra

A Deák Ferenc Szakközépiskolában végeztem egészségügyi szakon, majd Szombathelyen szereztem OKJ Csecsemő és kisgyermekgondozói képzést, illetve elvégeztem az ápolói képzést is. Az ápolói képzés alatt már elkezdtem dolgozni a Zalaegerszegi Területi Vérellátóban, több mint 6 évig ott is dolgoztam, ha tehetem vissza is járok dolgozni. Az Orvosi ügyeleten 2 évig dolgoztam asszisztensként. A családomban sok veszteség történt, így tudom, hogy milyen, ha segítenek, és jól esik az együttérzés is-mindenképpen motivál az ápolói munkám során, hogy az embereknek jó segíteni, a pozitív visszajelzések, biztatások, sikerek – ösztönzik az embert a munkája során.

 

Gerencsér Szabolcs

Gerencsér Szabolcs vagyok Vasboldogasszonyban lakom felségemmel és 7hónapos kisfiammal.

Deák Ferenc Szakközépiskolában végeztem egészségügyi szakon, majd szakápolói végzettségemet is

itt szereztem meg.

2017-töl a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Krónikus Belgyógyászati/ Geriátriai / Mozgásszervi

Rehabilitációs osztály dolgoztam, mint szakápoló. Másodállásban több évig dolgoztam Szociális

intézményekben, mint ápoló.

Számomra munkám során az empátia és az odafigyelés dominált, pályafutásom során idős elesett

betegekkel foglalkoztam így tudom milyen sokat számit egy kedves szó vagy mosoly.

Remélem, a továbbiakban mindenkinek a segítségére lehetek.