Internetes előjegyzés

Megosztás

Kedves Pácienseink!

Örömmel jelentjük, hogy a mai naptól az internetes előjegyzési rendszerünk rendeltetésszerűen működik. Ezúton is elnézést kérünk az eddigi, ezzel kapcsolatos esetleges kellemetlenségekért.

Az internetes előjegyző rendszer az időpont foglalás menüpontban elérhető, bátorítanék mindenkit ennek használatára.

FIGYELEM!

Időpontra érkezett pácienseinknek saját időpontjukban soronkívüliséget biztosítunk, amennyiben időpontjuk előtt legalább 5 perccel megérkeztek a váróba!

Frissítés az előjegyzésekkel kapcsolatban:

úgy néz ki, hogy hosszú távon csak előjegyzés alapján dolgozhatunk, nem fertőzéses esetben az időpont kérés messze legegyszerűbb módja az internetes foglalás, erre bátorítanánk is mindenkit.

Aki regisztrált már az előjegyzési központba és a Páciens Portálra (utóbbi használatáról kezdetleges tájékoztató itt) is, annak a páciens portálon keresztül is lehetősége nyílik időpont foglalásra, a saját okostelefonos naptárral való szinkronizálásra.

Előjegyzés más személynek

Kérjük, aki teheti, regisztrálja be családját is az előjegyzési rendszerbe, hogy azon keresztül együtt meg tudják oldani minél szélesebb körben az internetes időpont egyeztetést!

Nagyszülő/szülő/házastárs/testvér/gyermek számára is van lehetőség időpont kérésre.

Páciens portál regisztráció

A páciens portál regisztráció meghívásos alapon történhet csak, de családtagot már lehet regisztrálni a kezelőfelületre.

Arra szeretnénk kérni mindenkit, akinek van email címe és még nem regisztrálta azt a rendszerünkbe, hogy amikor bármilyen okból felveszi a kapcsolatot velünk, akkor email címét diktálja be nekünk, hogy eltárolhassuk!