Rendelési idő átmenetileg

A koronavírus járvány miatt várhatóan 2020 november 30-ig rendelési időnk a járványügyi előírásoknak történő lehető legjobb megfelelés érdekében megváltozott. Az Egervár és a Győrvár központú vegyes háziorvosi körzet közös rendelési ideje a következő:

FIGYELEM!

Kásler Miklós EMMI miniszter aktuális utasításainak megfelelően MASZK VISELÉSE, A TELEFONOS EGYEZTETÉS ÉS IDŐPONTKÉRÉS (lázmérés, kézfertőtlenítés, stb.) TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ. 

Időpont foglalás telefonon, vagy interneten keresztül lehetséges. Kérjük, hogy amennyiben interneten foglal időpontot és nem telefonált előtte, panaszát és telefonszámát feltétlenül írja be a megfelelő mezőkbe!

Időpontokat alapvetően fél óránként adunk, hogy akik sürgős, akut problémával érkeznek, azokat meg tudjuk nézni az időpontok között. Ez is szigorúan előzetes telefonos egyeztetéshez kötött!!!

Légúti tünetes pácienseinknek SZIGORÚAN TELEFONOS EGYEZTETÉST KÖVETŐEN a délelőtti rendelés legvégére, vagy a délutáni rendelésre adunk időpontot.

Megjegyzés

A változtatás jogát az igényekhez igazodva szűk keretek között fenntartjuk. Általában 7:30 körül már dolgozunk, ilyenkor, amennyiben legalább 15 perce nem kerestek, délután 14:30-kor be is fejezzük a rendelést.