Körúti rendelések

Megosztás

Tisztelt Pácienseink!

07.12-től ismételten keddenként 10:00-tól Vasboldogasszonyban, 11:00-tól Gősfán „körúti” rendeléseket tartunk, amennyiben van rá jelentkező (ld. lejjebb).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 15144-2/2022/EÜIG iktatószámú OTF utasítás alapján a maszkviselés a körúti rendeléseken is KÖTELEZŐ, elmulasztása hatósági bírságot vonhat maga után, az egervári rendelővel ellentétben a körúti rendeléseken nem áll módunkban a maszk biztosítása.

Problémák a körúti rendeléssel

Szintén felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az egervári rendelőt nem tudjuk körútra költöztetni, a körúti rendelők infrastrukturális adottságai érdemi betegellátást nem tesznek lehetővé, a légúti betegek elkülönítése, biztonságos vizsgálata nem megoldható, az ebből fakadó esetleges egészségkárosodásért nem tudunk felelősséget vállalni.

A körúti rendelésekre nem tudjuk magunkkal vinni a teljes gyógyszerszekrényt, kötszerszekrényt, laborgépeket, diagnosztikus eszközöket, adminisztratív apparátust, stb, nem tudunk párhuzamosan dolgozni, nem tudjuk magunkkal vinni a vezetékes telefont, az egervárihoz képest korlátozott az internet hozzáférésünk. A fentiek miatt körúti rendelésen nincs módunk akut betegellátásra, a rendszeresen szedett gyógyszerek tömeges felírására, keresőképtelen állománnyal kapcsolatos ügyintézésre, igazolások kiadására, légúti betegek vizsgálatára, nem tudjuk felvenni a telefont, nem tudjuk az e-maileket nézni, Messenger üzeneteket nézni. Nem tudunk hatósági feladatokat ellátni (pl. gkv alk. vizsg.), veszélyes hulladékot elszállítani, stb.

Akkor mégis mire alkalmas a körút?

A jelenlegi feltételek mellett a körúti rendelésen előjegyzés alapján tudjuk egyeztetni a vérnyomás-naplókat, vércukor-naplókat, meg tudjuk nézni a behozott leleteket. Mozgásszervi panaszos betegeinket is meg tudjuk vizsgálni, ha nem merül fel keresőképtelenségi igény. Amennyiben a körutat megelőző hétfő 11:00-ig nincs nincs jelentkező a körúti rendelésre másnapra, úgy a körúti rendelés elmarad, helyette a körúti rendelés időtartamában (lényegesen hatékonyabban) Egerváron rendelünk.

Összefoglalva

Akkor megyünk körútra, ha előtte nap 11:00-ig van rá jelentkező (olyan panasszal, amit körúton is el tudunk látni). Ha nincs, akkor a körúti rendelések idejében is Egerváron rendelünk. (Így adott idő alatt lényegesen több beteg hatékonyabb ellátására van lehetőségünk.)

Körúti rendelésre lehet jelentkezni személyesen (akár az előző heti körúti rendelésen), e-mailben, Messengeren, vagy telefonon, az online időpont foglalás itt a fenti problémák miatt nem opció.