Rendelési idő

Munkaidőn kívül, hétvégén és munkaszüneti napokon sürgős esetek ellátására központi ügyelet biztosított.

Ügyelet helye: Zalaegerszeg, Botfy u. 1. (Mentőállomás mellett)

Tel.: +3692/321-000

FIGYELEM!

 

Kásler Miklós EMMI miniszter aktuális utasításainak megfelelően MASZK VISELÉSE, A TELEFONOS EGYEZTETÉS ÉS IDŐPONTKÉRÉS (lázmérés, kézfertőtlenítés, stb.) TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ.  (Tel.: 92/564-030)

Időpont foglalás telefonon, vagy interneten keresztül lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja a páciens portál használata. Kérjük, hogy amennyiben interneten foglal időpontot és nem telefonált előtte, panaszát és telefonszámát feltétlenül írja be a megfelelő mezőkbe!

Időpontokat alapvetően negyed óránként adunk, akik sürgős, akut problémával érkeznek, azokat igyekszünk megnézni az időpontok között. Ez is szigorúan előzetes telefonos egyeztetéshez kötött!!!

Légúti tünetes pácienseinknek SZIGORÚAN TELEFONOS EGYEZTETÉST KÖVETŐEN a délelőtti rendelés legvégére, vagy a rendelési időn (kicsit) túlra adunk időpontot.

A Covid-19 járvány miatt előírt biztonsági intézkedések következtében a “körúti” rendelések ellentétes utasításig elmaradnak. A “körúti” rendelések idejében (keddenként) Egerváron rendelünk.

hétfő délután 15:00-16:00 tartó rendelési idő fertőtlenítési okokból telemedicinális rendelés lesz, igény esetén (előjegyzés alapján) kísérleti jelleggel lehetőséget biztosítunk ebben az időtartamban videochatre. A nemzetközi ajánlásokban régóta, a hazaiban néhány hónapja szerepel, nincs még benne tapasztalatunk. A kezdeti esetleges technikai nehézségek miatt kérjük szíves megértésüket. A szoftverünk a Páciens Portálon keresztül Google Meet, Skype és Zoom beszélgetés indítására biztosít integrálva lehetőséget, ezen kívül Messengeren keresztül is működhet a videochat. Ez természetesen egy lehetőség, aminek az irányába “felülről” egyre inkább presszionálva vagyunk, a fizikális vizsgálatot nem tudja kiváltani, de pl. koronavírus-fertőzöttek követésére, fizikális vizsgálatot nem, de orvosi egyeztetést igénylő krónikus betegségek esetén hasznos lehet. Persze amennyiben éppen nem ózonnal telített a váró és a bejárati ajtó előtti terület, személyes megjelenésre is tudunk lehetőséget biztosítani, ez a délelőtti-dél körüli légúti tünetes betegek számától függ.

Megjegyzés: a rendelési időtől szükség esetén kis mértékben előfordulhat, hogy el kell térnünk. (Pl. több légúti beteg jelentkezése esetén előfordulhat, hogy délután is vizsgálunk.) Az oltási feladatokat lehetőség szerint igyekszünk rendelési időn túl végezni, de sajnos nem mindig fér bele.

Telefonon a rendelés időben vagyunk elérhetőek, kivéve, ha egyénileg valamilyen okból ettől eltérő időpontot egyeztetünk. Sürgős hívás esetén a kapcsolat menüpontban található telefonszámon érhetnek el.