Rendelési idő

2020. december 01-től visszavonásig a “körúti rendelések” kivételével az eredeti rendelési időnk áll vissza a Győrvár központú vegyes háziorvosi körzet “lecsatlakozásával”.

Munkaidőn kívül, hétvégén és munkaszüneti napokon sürgős esetek ellátására központi ügyelet biztosított.

Ügyelet helye: Zalaegerszeg, Botfy u. 1. (Mentőállomás mellett)

Tel.: +3692/321-000

FIGYELEM!

 

Kásler Miklós EMMI miniszter aktuális utasításainak megfelelően MASZK VISELÉSE, A TELEFONOS EGYEZTETÉS ÉS IDŐPONTKÉRÉS (lázmérés, kézfertőtlenítés, stb.) TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ.  (Tel.: 92/564-030)

Időpont foglalás telefonon, vagy interneten keresztül lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja a páciens portál használata. Kérjük, hogy amennyiben interneten foglal időpontot és nem telefonált előtte, panaszát és telefonszámát feltétlenül írja be a megfelelő mezőkbe!

Időpontokat alapvetően negyed óránként adunk, akik sürgős, akut problémával érkeznek, azokat igyekszünk megnézni az időpontok között. Ez is szigorúan előzetes telefonos egyeztetéshez kötött!!!

Légúti tünetes pácienseinknek SZIGORÚAN TELEFONOS EGYEZTETÉST KÖVETŐEN a délelőtti rendelés legvégére, vagy a rendelési időn (kicsit) túlra adunk időpontot.

Megjegyzés: a rendelési időtől szükség esetén kis mértékben előfordulhat, hogy el kell térnünk. (Pl. több légúti beteg jelentkezése esetén előfordulhat, hogy délután is vizsgálunk.)

Telefonon a rendelés időben vagyunk elérhetőek, kivéve, ha egyénileg valamilyen okból ettől eltérő időpontot egyeztetünk. Sürgős hívás esetén a kapcsolat menüpontban található telefonszámon érhetnek el.