Rendelési idő

Munkaidőn kívül, hétvégén és munkaszüneti napokon sürgős esetek ellátására központi ügyelet biztosított.

Ügyelet helye: Zalaegerszeg, Botfy u. 1. (Mentőállomás mellett)

Tel.: +3692/321-000

Gyógyszer igénylési idősáv

Hétfőn 11:00-12:00 között

A többi munkanapon 12:00-13:00 között

Salamon Dóra kolléganő önkéntes felajánlása alapján a telefonok tehermentesítése és a könnyebb elérhetőség biztosítása céljából a fenti időszakban javasoljuk rendszeresen szedett gyógyszereik igénylését.

FIGYELEM!

 

Az aktuális eljárásrendnek és a hatályos jogszabályoknak megfelelően MASZK VISELÉSE, A TELEFONOS EGYEZTETÉS ÉS IDŐPONTKÉRÉS (lázmérés, kézfertőtlenítés, stb.) TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ.  (Tel.: 92/564-030)

Időpont foglalás telefonon, vagy interneten keresztül lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja a páciens portál használata. Kérjük, hogy amennyiben interneten foglal időpontot és nem telefonált előtte, panaszát és telefonszámát feltétlenül írja be a megfelelő mezőkbe!

Időpontokat alapvetően negyed óránként adunk, akik sürgős, akut problémával érkeznek, azokat igyekszünk megnézni az időpontok között. Ez is lehetőleg előzetes telefonos egyeztetéshez kötött!!! 

Légúti tünetes pácienseinknek SZIGORÚAN TELEFONOS EGYEZTETÉST KÖVETŐEN a délelőtti rendelés legvégére, vagy a rendelési időn (kicsit) túlra adunk időpontot.

A Covid-19 járvány miatt előírt biztonsági intézkedések, valamint a körúti rendelő-felújítások következtében a “körúti” rendelések bizonytalan ideig elmaradnak. A “körúti” rendelések idejében (keddenként) Egerváron rendelünk.

Megjegyzés: a rendelési időtől szükség esetén kis mértékben előfordulhat, hogy el kell térnünk. (Pl. több légúti beteg jelentkezése esetén előfordulhat, hogy délután is vizsgálunk.) Az oltási feladatokat lehetőség szerint igyekszünk rendelési időn túl végezni, de sajnos nem mindig fér bele.

Telefonon a rendelés időben vagyunk elérhetőek, kivéve, ha egyénileg valamilyen okból ettől eltérő időpontot egyeztetünk. Sürgős hívás esetén a kapcsolat menüpontban található telefonszámon érhetnek el.